Standaard 3 sterren hang- en sluitwerk

Om de voordeur en het kozijn ook na de bewerkingen hoogwaardig te houden wordt er alleen gebruik gemaakt van professioneel en geavanceerd hang- en sluitwerk. Alle voordeuren en kozijnen op maat zijn standaard voorzien van onderstaand hang- en sluitwerk.

Een kunststof neut wordt aan de onderkant van een kozijnstijl gemonteerd om houtrot op langetermijn tegen te gaan. Deze is gemaakt van zeer sterke en slijtvaste PE-kunststof.
Standaard worden al onze voordeuren uitgevoerd met een driepuntssluiting. De constructie van dit type sluiting zorgt voor een goede en hoogwaardige inbraakveiligheid SKG***
SKG3 Politiekeurmerk-Veilig-Wonen
S2 Heavy Duty kogellagerscharnier 114 x 89 mm. Ronde hoeken en met dievenklauwen. Extra zware uitvoering. SKG***
SKG3
Een kozijn waaronder een KOMO gecertificeerde DTS onderdorpel is gemonteerd voldoet aan Weerstandklasse II en het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Door een mechanisme komt de valdorpel automatisch omhoog en gaat automatisch naar beneden als de deur open en dicht gaat.

Inbraakvertragende sloten met boorbeveiliging

Politiekeurmerk Veilig Wonen Er zijn tegenwoordig veel verschillende inbraakvertragende sloten. Zo kennen we de meerpuntsluiting / driepuntsluiting die zich met behulp van sluitkommen vergrendeld in het kozijn. De bijbehorende cilinder is dan meestal de zwakste schakel van het slot. Daarom hebben we gekozen voor een cilinder met boorbeveiliging.

Veiligheidsbeslag voor een veilige woning

SKG3 Dit is het type beslag dat tegenwoordig ondenkbaar is geworden op onze voordeuren. Een goed slot is van belang, maar het veiligheidsbeslag is zeker zo belangrijk als het slot zelf. Dit gecombineerd met het slot zorgt voor een optimale beveiliging van u woning. Daarom leveren we het veiligheidsbeslag standaard bij de voordeuren.