Hang- en sluitwerk

Om de voordeur en het kozijn ook na de bewerkingen hoogwaardig te houden wordt er alleen gebruik gemaakt van professioneel en geavanceerd hang- en sluitwerk. Alle voordeuren en kozijnen op maat zijn standaard voorzien van onderstaand hang- en sluitwerk.

Driepuntsluiting

Standaard worden al onze voordeuren uitgevoerd met een driepuntssluiting. De constructie van dit type sluiting zorgt voor een goede en hoogwaardige inbraakveiligheid SKG***

Driepuntsluiting

Heavy Duty kogellagerscharnieren

De voordeur wordt met 4 heavy duty kogellagerscharnieren afgehangen. Deze scharnieren zijn extra groot om uithangen van de voordeur tegen te gaan en zijn tevens voorzien van dievenkauwen.

Heavy Duty kogellagerscharnier

Kierstandhouder

Een kierstandhouder houdt de voordeur op een kier en voorkomt het gewelddadig binnendringen van personen met kwaad in de zin. De kierstandhouder is vervaardigd uit RVS 304 en heeft een robuust aanzien. De kierstandhouder weegt maar liefst 470 gram en is SKG gecertificeerd.

Meer informatie
Kierstandhouder

DTS neuten

DTS neuten worden aan de onderkant van de kozijnstijlen gemonteerd om houtrot op lange termijn tegen te gaan. DTS neuten zijn gemaakt van zeer sterke en slijtvast PE-kunststof.

DTS kunststof neuten

DTS onderdorpel

DTS onderdorpels zijn vervaardigd van een zeer sterk (massief) hollodeen kunststof die het mogelijk maakt te voldoen aan de eisen zoals gesteld in het nieuwe bouwbesluit.

DTS kunststof onderdorpel

Tochtvaldorpel

Bespaar op energiekosten en voorkom tocht onder uw voordeur met een tochtvaldorpel. Dorpel sluit automatisch bij het sluiten van de deur. Naast energie besparing heeft de dorpel ook nog een geluidsisolerende werking.

Tochtvaldorpel
Voordeuren en kozijnen

Door de combinatie zelf maken en plaatsen houden we goed zicht op het werk en blijft de kwaliteit hoog.

Vakkundige montage

Het vakkundig plaatsen van de voordeur en kozijn gebeurt in 1 dag. Aanvang ‘s morgens om 7:00. ‘s Middags is alles geplaatst en het glas gemonteerd.

Kwaliteit en veiligheid

De voordeur en het kozijn zijn standaard voorzien van hoogwaardig hang-en sluitwerk en deurbeslag en heeft het Politiekeurmerk Veilig Wonen.