Nieuwe voordeur kopen

U wilt een nieuwe voordeur kopen, met of zonder kozijn, maar weet niet waar te beginnen. Hoe gaat dit hele proces van aanvraag tot oplevering in zijn werk? Onze werkwijze leggen we hieronder uit.

Kies gewenste voordeur

Via de website kiest u de voordeur en het voordeurbeslag uit. Klik daarna op de knop ‘offerte aanvragen’ om vervolgens het offerteaanvraagformulier in te vullen.

Maten checken

Offerteformulier invullen

Vul het offerteaanvraagformulier zo nauwkeurig mogelijk in. Zo krijgen we een goed beeld en kunnen we u het beste voorstel doen. Contact ons indien u vragen heeft.

Demontage

Akkoord en inmeten

De offerte die u aanvraagt is vrijblijvend en gratis. We proberen binnen 48 uur met een passend voorstel te komen. Gaat u akkoord? Dan maken we een afspraak om bij u langs te komen om de maten op te meten.

Montage kozijn
Voordeuren en kozijnen

Door de combinatie zelf maken en plaatsen houden we goed zicht op het werk en blijft de kwaliteit hoog.

Vakkundige montage

Het vakkundig plaatsen van de voordeur en kozijn gebeurt in 1 dag. Aanvang ‘s morgens om 7:00. ‘s Middags is alles geplaatst en het glas gemonteerd.

Kwaliteit en veiligheid

De voordeur en het kozijn zijn standaard voorzien van hoogwaardig hang-en sluitwerk en deurbeslag en heeft het Politiekeurmerk Veilig Wonen.