Over ons

De aanschaf van een voordeur gaat niet over één nacht ijs. Daarom vinden wij het belangrijk om een degelijk en goed advies op maat te geven. Wij zijn u hierbij graag van dienst.

Het is onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van een voordeur met kozijn, professioneel hang-en sluitwerk en degelijk deurbeslag. Iets waar wij ons in onderscheiden.

Ons assortiment aan voordeuren is in middels uit gegroeid tot meer dan 250 verschillende top merk voordeuren, met of zonder glas, en in allerlei modellen. Alle glassoorten zijn mogelijk inclusief veiligheidsglas.

Bekijk meer voordeuren foto’s →

Al onze projecten worden met grote zorg uitgevoerd en ieder project is voor ons een uitdaging. De voordeuren en kozijnen die onze werkplaats verlaten worden volledig afgemonteerd en voldoen aan de hoogste eisen met betrekking tot inbraakveiligheid en dragen daarmee ook het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een vertrouwd adres voor alles wat te maken heeft met voordeuren en kozijnen inclusief het bijbehorende professionele hang- en sluitwerk, deelbewerkingen en voordeurbeslag.

Wilt u nader kennis maken met ons bedrijf aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord.

HPV-Timmerwerken

Voordeuren-OPMAAT.nl is onderdeel van HPV-Timmerwerken. Wij leveren naast voordeuren en kozijnen op maat ook openslaande houten garagedeuren en tuindeuren.

hpv-garagedeuren-opmaat

Garagedeuren

hpv-lichtstraten-opmaat

Lichtstraten

hpv-tuindeuren-opmaat

Tuindeuren