Glassoorten

Onderstaand zijn de meest gekozen soorten glas. Wilt u toch liever ander glas? Alle glassoorten zijn mogelijk.

Isolatieglas blank

Blank glas

HR++ blank isolatieglas glas betekent maximale transparantie. Het gelaagde veiligheidsglas geeft een tijdloos effect aan elke voordeur, modern of klassiek.

Isolatieglas mat

Satijn glas

Lichtdoorlatend en tóch volop privacy? Dan kiest u voor satijn glas. Het glas is ondoorzichtig maar laat voldoende licht door voor een ruimtelijke werking.

Isolatieglas mat blanke rand

Satijn blanke rand

Wilt u een eigentijdse en luxueuze uitstraling? Kies dan voor satijn glas met blanke rand. Dit glas geeft een doorkijk naar de andere ruimte, maar geen volledig zicht naar binnen.

Isolatieglas byzantijn

Byzantijn glas

Byzantijn glas kan worden geleverd in combinatie met gehard glas, veiligheidsglas (gelaagd), gematteerd en in dubbel glas worden toegepast afhankelijk van het motief en de dikte.

Gelaagd veiligheidsglas

HR++ isolatieglas met één zijde gelaagd veiligheidsglas is een gelaagde beglazing met aan de buitenzijde veiligheidsglas. Dit glas heeft zeer goede isolerende eigenschappen, biedt bescherming tegen glasbreuk en heeft een inbraakvertragende werking. Met tweezijde gelaagd veiligheidsglas is zowel de buitenzijde als de binnenzijde voorzien van veiligheidsglas.

Populaire voordeuren

Opzoek naar een nieuwe voordeur en kozijn? Snelle vakkundige plaatsing van uw voordeur, met eventueel een kozijn en glas koopt u online.

Alle voordeuren
v.a. 1.742
v.a. 1.438
v.a. 1.930
v.a. 2.482
v.a. 1.070
v.a. 2.436
v.a. 1.825
v.a. 2.123
v.a. 1.530
v.a. 1.547
v.a. 1.050
v.a. 1.715