Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen met betrekking tot voordeuren en kozijnen.

Contact

Heeft u vragen? We staan u graag te woord via telefoon op nummer 085 060 7682. Of per e-mail via het contactformulier.

voordeuren offerte

Indien u akkoord gaat maken we een afspraak bij u thuis. Wij meten dan de exacte maten op. Tevens wordt het project nog een keer met u doorgenomen.

Algemene vragen

Wordt er door jullie nagemeten?

Als wij de montage verzorgen komen we de exacte maten opmeten. Hierdoor ligt de verantwoordelijkheid voor de maatvoering bij ons.

Kan ik mijn bestelling ook laten bezorgen?

Ja u kunt uw bestelling laten bezorgen. Wij hebben een eigen bezorgdienst en leveren in heel Nederland, België en een deel van Duitsland.

Kan ik de voordeur en/of kozijn ook ophalen?

Ja de bestelling kunt u ook persoonlijk ophalen.

Met SKG en Politiekeurmerk Veilig Wonen?

Ja wij leveren standaard de deuren met een SKG*** driepuntssluiting welke een Politiekeurmerk Veilig Wonen label heeft.

Hebben jullie een eigen montagedienst?

Ja wij hebben eigen monteurs in dienst met veel ervaring in het monteren van voordeuren. Hierdoor bent u gewaarborgd van een kwaliteitsproduct wat gemonteerd wordt volgens de beste richtlijnen.

Hoeveel scharnieren per deur worden er gebruikt?

Onze voordeuren worden standaard met 4 Heavy Duty kogellagerscharnieren afgehangen. Deze scharnieren zijn extra groot om uithangen tegen te gaan en tevens voorzien van dievenkauwen SKG***

Kan ik de houten voordeur zelf monteren?

Het is heel goed mogelijk om een voordeur zelf te monteren. Wij kunnen eventueel voor de doe-het-zelvers een montageset leveren. Mocht u er toch nog niet helemaal uitkomen dan kunt u altijd om advies vragen.

Kierstandhouder beter dan ketting of harpje?

Ik heb al zo’n kettinkje of een harpje op de deur, dat is toch ook wel goed? Helaas is dat niet goed, in drie tellen wordt z'n harpje open gedraaid en een kettinkje breekt al snel na een flinke duw tegen de deur.

Hoe sterk is de kierstandhouder?

De kierstandhouder is vervaardigd uit RVS 304 en is SKG getest en goedgekeurd. De robuuste kierstandhouder wordt vastgezet met 6 schroeven en weegt maar liefst 470 gram. Genoeg om iedere krachtpatser (met breekijzer) te weerstaan!

Populaire voordeuren

Opzoek naar een nieuwe voordeur en kozijn? Snelle vakkundige plaatsing van uw voordeur, met eventueel een kozijn en glas koopt u online.

Alle voordeuren
 1.094
 1.188
 1.685
 1.998
 1.953
 1.070
 1.285
 1.184
 2.095
 1.199
 1.007
 1.398