Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen met betrekking tot voordeuren en kozijnen.

Voordeuren offerte

Indien u akkoord gaat maken we een afspraak bij u thuis. Wij meten dan de exacte maten op. Tevens wordt het project nog een keer met u doorgenomen.

Contact

Heeft u vragen? We staan u graag te woord via telefoon op nummer 085 060 7682. Of per e-mail via het contactformulier.

Algemene vragen

Klik op een vraag om het antwoord te lezen.

Als wij de montage verzorgen komen we de exacte maten opmeten. Hierdoor ligt de verantwoordelijkheid voor de maatvoering bij ons.

Ja u kunt uw bestelling laten bezorgen. Wij hebben een eigen bezorgdienst en leveren in heel Nederland, België en een deel van Duitsland.

Ja de bestelling kunt u ook persoonlijk ophalen.

Ja wij leveren standaard de deuren met een SKG*** driepuntssluiting welke een Politiekeurmerk Veilig Wonen label heeft.

Ja wij hebben eigen monteurs in dienst met veel ervaring in het monteren van voordeuren. Hierdoor bent u gewaarborgd van een kwaliteitsproduct wat gemonteerd wordt volgens de beste richtlijnen.

Onze voordeuren worden standaard met 4 Heavy Duty kogellagerscharnieren afgehangen. Deze scharnieren zijn extra groot om uithangen tegen te gaan en tevens voorzien van dievenkauwen SKG***

Het is heel goed mogelijk om een voordeur zelf te monteren. Wij kunnen eventueel voor de doe-het-zelvers een montageset leveren. Mocht u er toch nog niet helemaal uitkomen dan kunt u altijd om advies vragen.

Ik heb al zo’n kettinkje of een harpje op de deur, dat is toch ook wel goed? Helaas is dat niet goed, in drie tellen wordt z’n harpje open gedraaid en een kettinkje breekt al snel na een flinke duw tegen de deur.

De kierstandhouder is vervaardigd uit RVS 304 en is SKG getest en goedgekeurd. De robuuste kierstandhouder wordt vastgezet met 6 schroeven en weegt maar liefst 470 gram. Genoeg om iedere krachtpatser (met breekijzer) te weerstaan!

Heeft u vragen? We staan u graag te woord via telefoon op nummer 085 060 7682. Of per e-mail via het contactformulier.

Populaire voordeuren

Opzoek naar een nieuwe voordeur en kozijn? Snelle vakkundige plaatsing van uw voordeur, met eventueel een kozijn en glas koopt u online.

Alle voordeuren
v.a. 1.742
v.a. 1.438
v.a. 1.930
v.a. 2.482
v.a. 1.070
v.a. 2.436
v.a. 1.825
v.a. 2.123
v.a. 1.547
v.a. 1.530
v.a. 1.050
v.a. 1.715