Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen m.b.t. de voordeuren en kozijnen.

Algemeen

Wordt er door jullie nog nagemeten?

Ja, als wij de montage verzorgen komen we altijd inmeten / nameten zodat de verantwoordelijkheid voor de maatvoering bij ons ligt. Op deze manier is de voordeur altijd op maat.

Kan ik de houten voordeur zelf monteren?

Het is heel goed mogelijk om een voordeur zelf te monteren. Wij kunnen eventueel voor de doe-het-zelvers een montageset leveren. Mocht u er toch nog niet helemaal uitkomen dan kunt u altijd om advies vragen.

Hebben jullie een eigen montagedienst?

Ja wij hebben eigen monteurs in dienst met veel ervaring in het monteren van voordeuren. Hierdoor bent u gewaarborgd van een kwaliteitsproduct wat gemonteerd wordt volgens de beste richtlijnen.

Is de voordeuren met SKG en Politiekeurmerk Veilig Wonen?

Ja wij leveren standaard de deuren met een SKG*** driepuntssluiting welke een Politiekeurmerk Veilig Wonen label heeft.

Kan ik de voordeur en/of kozijn ook ophalen?

Ja de bestelling kunt u ook persoonlijk ophalen.

Kan ik mijn bestelling ook laten bezorgen?

Ja u kunt uw bestelling laten bezorgen. Wij hebben een eigen bezorgdienst en leveren in heel Nederland, België en een deel van Duitsland.

Is het mogelijk om een nieuwe voordeur in een bestaande situatie in te bouwen?

Door middel van het juiste gereedschap en goede vakkennis is het voor ons mogelijk om in iedere situatie een nieuwe voordeur in te bouwen.

Hoeveel scharnieren per deur worden er gebruikt?

Onze voordeuren worden standaard met 4 Heavy Duty kogellagerscharnieren afgehangen. Deze scharnieren zijn extra groot om uithangen tegen te gaan en tevens voorzien van dievenkauwen SKG***

Hang- en sluitwerk

Kierstandhouder beter dan ketting of harpje?

Ik heb al zo’n kettinkje of een harpje op de deur, dat is toch ook wel goed? Helaas is dat niet goed, in drie tellen wordt z’n harpje open gedraaid en een kettinkje breekt al snel na een flinke duw tegen de deur.

Hoe sterk is de kierstandhouder?

De kierstandhouder is vervaardigd uit RVS 304 en is SKG getest en goedgekeurd. De robuuste kierstandhouder wordt vastgezet met 6 schroeven en weegt maar liefst 470 gram. Genoeg om iedere krachtpatser (met breekijzer) te weerstaan!

Voordeuren en kozijnen

Door de combinatie zelf maken en plaatsen houden we goed zicht op het werk en blijft de kwaliteit hoog.

Vakkundige montage

Het vakkundig plaatsen van de voordeur en kozijn gebeurt in 1 dag. Aanvang ‘s morgens om 7:00. ‘s Middags is alles geplaatst en het glas gemonteerd.

Kwaliteit en veiligheid

De voordeur en het kozijn zijn standaard voorzien van hoogwaardig hang-en sluitwerk en deurbeslag en heeft het Politiekeurmerk Veilig Wonen.