Hang- en sluitwerk

Om de voordeur en het kozijn ook na de bewerkingen hoogwaardig te houden wordt er alleen gebruik gemaakt van professioneel hang- en sluitwerk.

Driepuntsluiting

Driepuntssluiting

De voordeur wordt uitgevoerd met een driepuntssluiting. De constructie van dit type sluiting zorgt voor een goede en hoogwaardige inbraakveiligheid SKG***

Lagerscharnieren

Lagerscharnieren

De voordeur wordt met lagerscharnieren afgehangen. Deze scharnieren kunnen een zeer zware belasting aan. Uithangen (verzakken) van de voordeur behoort hiermee tot het verleden. Hoogste veiligheid en gecertificeerd SKG**

Kierstandhouder

Kierstandhouder

Houdt de voordeur op een kier en voorkomt het gewelddadig binnendringen van personen. De kierstandhouder is zeer robuust uitgevoerd en vervaardigd uit RVS 304 (A2). Is SKG gecertificeerd.

DTS kunststof neuten

DTS neuten

DTS neuten worden aan de onderkant van de kozijnstijlen gemonteerd om houtrot op lange termijn tegen te gaan. DTS neuten zijn gemaakt van zeer sterke en slijtvast PE-kunststof.

DTS kunststof onderdorpel

DTS onderdorpel

DTS onderdorpels zijn vervaardigd van een zeer sterk (massief) hollodeen kunststof die het mogelijk maakt te voldoen aan de eisen zoals gesteld in het nieuwe bouwbesluit.

Tochtvaldorpel

Tochtvaldorpel

Bespaar op energiekosten en voorkom tocht onder uw voordeur met een tochtvaldorpel. Dorpel sluit automatisch bij het sluiten van de deur. Naast energie besparing heeft de dorpel ook nog een geluidsisolerende werking.

Populaire voordeuren

Opzoek naar een nieuwe voordeur en kozijn? Snelle vakkundige plaatsing van uw voordeur, met eventueel een kozijn en glas koopt u online.

Alle voordeuren
v.a. 1.742
v.a. 1.438
v.a. 1.930
v.a. 2.482
v.a. 1.070
v.a. 2.436
v.a. 1.825
v.a. 2.123
v.a. 1.547
v.a. 1.530
v.a. 1.050
v.a. 1.715