Voordeurbeslag

Behalve losse deurgrepen, deurknoppen, briefplaten en tochtkleppen leveren wij tevens complete voordeursets in verschillende actuele stijlen en uitvoeringen, voor zowel de binnen- als de buitenkant van uw voordeur. Dit om de keuze binnen het grote aanbod wat makkelijker voor u te maken. Gaat u voor een luxe goudkleurige voordeurset of geeft u de voorkeur aan een RVS set met een moderne uitstraling? We hebben voor ieder wat wils!

Inbraakvertragende sloten met boorbeveiliging

Politiekeurmerk Veilig Wonen Er zijn tegenwoordig veel verschillende inbraakvertragende sloten. Zo kennen we de meerpuntsluiting / driepuntsluiting die zich met behulp van sluitkommen vergrendeld in het kozijn. De bijbehorende cilinder is dan meestal de zwakste schakel van het slot. Daarom hebben we gekozen voor een cilinder met boorbeveiliging.

Veiligheidsbeslag voor een veilige woning

SKG** en SKG*** Dit is het type beslag dat tegenwoordig ondenkbaar is geworden op onze voordeuren. Een goed slot is van belang, maar het veiligheidsbeslag is zeker zo belangrijk als het slot zelf. Dit gecombineerd met het slot zorgt voor een optimale beveiliging van u woning. Daarom leveren we het veiligheidsbeslag standaard bij de voordeuren.